Nutrició

A la nostra farmàcia, sabem que seguir una dieta adequada és fonamental per mantenir una bona salut. És per això que oferim serveis de consell dietètic personalitzat a càrrec de la nostra nutricionista diplomada. Tenim una àmplia gamma de productes disponibles per ajudar-te a assolir els teus objectius relacionats amb la salut i la nutrició.

Els nostres serveis inclouen assessorament en problemes de pes, dietes proteïnades, manteniment d’una alimentació saludable, nutrició esportiva i també suport per a dones embarassades i mares lactants. Gaudir d’una bona salut comença per cuidar el teu cos des de l’alimentació, i nosaltres estem aquí per ajudar-te en aquest camí cap al benestar.

Des dels més petits detalls fins als grans reptes en matèria de salut, la nostra prioritat és proporcionar-te les eines i recursos necessaris per millorar el teu estil de vida mitjançant una alimentació equilibrada i saludable. Vine a conèixer les nostres instal·lacions i descobreix tots els serveis que tenim disponible per ajudar-te a cuidar la teva salut des de l’alimentació correcta.

Contacta amb nosaltres